Skoleudvikling

header-stripes-illustration

SSF-cirklen

SSF-cirklen har til formål at kortlægge jeres arbejde med den obligatoriske sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab på skolen og pege jer i retning af, hvor der er behov for en ekstra indsats for at styrke SSF.

Læs Sådan kommer I i gang og print SSF-cirklen (som A3). I udfylder SSF-cirklen ved at tage stilling til kriterier under Skolens kultur, Skoles organisering og Undervisning i topmenuen..

Cirklen er en metode til at få overblik over alt det, I allerede gør, og samtidig en samling af redskaber til at tage hul på de indsatser, I gerne vil sætte i gang. Den er enkel at bruge og kan sætte gang i dialogen om, hvordan I bedst løfter SSF på jeres skole. SSF-cirklen er et redskab, som I kan vende tilbage til med jævne mellemrum for at tjekke, om I lykkes med de indsatser, I sætter i gang. 

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Med døden til følge af Lars Daneskov

Tema: Familieliv, identitet, relationer og følelser
Målgruppe: Mellemtrin og udskoling

Den døde drengs værelse ligger på første sal for enden ad gangen. Når Liva har venner på besøg, er det altid det, de vil se.

Det var der, hendes storebror Victor boede, og bag den lukkede dør ser værelset stadig ud nøjagtig, som det gjorde den dag, han døde for tre år siden. Lige indtil Liva opdager, at nogen har ligget i den redte seng, og Victor samtidig forsvinder fra sit eget klassefoto fra dengang. Victor er ikke blandt dem længere. Men måske er det lige præcis, hvad han er.

Med døden til følge er en gysende fortælling om sorg og savn og om forpligtelsen til at leve videre, også når andre dør.

Forlaget Gutkind

Introfilm

Guide til siden