Video og podcast

header-stripes-illustration

Podcast

Podcasten SSF Kompas er udgivet i forbindelse med SSFkompas.dk, som er skabt i forbindelse med projektet “Indsats for styrkelse af sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab i folkeskolen”.

Lyt til podcastserien her eller fremsøg den i din fortrukne podcastapp

I denne første podcast drøfter vi hvorfor og hvordan SSF er en skoleopgave. Ekspertpanelet består af Anne Marie Dam Kirkeby, Annette Hildebrand Jensen, Daniel Meincke, Bjarke Følner.

I denne anden podcast  forsøger vi bl.a. at sætte fokus på hvorfor det måske kan være svært at inddrage SSF i undervisningen. Ekspertpanelet består af Anne Marie Dam Kirkeby, Annette Hildebrand Jensen, Daniel Meincke, Bjarke Følner.

I denne tredje podcast drøfter vi hvorfor og hvordan SSF er en skoleopgave. Ekspertpanelet består af Anne Marie Dam Kirkeby, Annette Hildebrand Jensen, Daniel Meincke, Bjarke Følner.

Videoer

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Med døden til følge af Lars Daneskov

Tema: Familieliv, identitet, relationer og følelser
Målgruppe: Mellemtrin og udskoling

Den døde drengs værelse ligger på første sal for enden ad gangen. Når Liva har venner på besøg, er det altid det, de vil se.

Det var der, hendes storebror Victor boede, og bag den lukkede dør ser værelset stadig ud nøjagtig, som det gjorde den dag, han døde for tre år siden. Lige indtil Liva opdager, at nogen har ligget i den redte seng, og Victor samtidig forsvinder fra sit eget klassefoto fra dengang. Victor er ikke blandt dem længere. Men måske er det lige præcis, hvad han er.

Med døden til følge er en gysende fortælling om sorg og savn og om forpligtelsen til at leve videre, også når andre dør.

Forlaget Gutkind

Introfilm

Guide til siden