Vitello får en klam kæreste

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Der flytter nye ind på Vitellos vej, og han håber, de har en dreng. Men de har kun en tøs. Det lykkes pigen at lokke Vitello indenfor, og pludselig er de kærester.

Vitello får en klam kæreste handler om Vitello og og hans møde med pigen Kamma, der flytter ind på vejen. Selvom Vitello ikke leger med piger, får han alligevel eftermiddagen til at gå hjemme hos Kamma med leg og småkager. Besøget ender dog meget uventet med, at Kamma giver ham et kys, og de bliver kærester.

Da bogen er indtalt, og den også findes som tegnefilm, er den meget velegnet til at bruge i forhold til at undersøge, hvordan forskellige modaliteter fortæller historien. Eleverne skal derfor arbejde med bogen/filmen flere gange med fokus på henholdsvis billedside, lydside og tekst.

Vejledningen giver et overblik over, hvordan der kan arbejdes med e-bog og film samt det pædagogiske overlay til e-bogen, som anvendes i forhold til teksten.

I arbejdet med e-bogen kan man inddrage elementer af det obligatoriske emne ‘sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab’, fx ift. at eleverne kan tale med om temaerne relationer og følelser, krop og pubertet samt seksualitet. 

Målgruppe

0.-2. klasse

Fag

Dansk

Type

E-bog

Tema

Krop og pubertet, Relationer og følelser, Seksualitet

Andre temaer om Krop og pubertet

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden