The Secrets of Your Food (1)

header-stripes-illustration

Om læremidlet

I første afsnit undersøger de, hvordan fødevarekemien bygger vores kroppe. Michael begynder med at prøve modermælk, som indeholder alt, hvad en baby har brug for – fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Når vi vokser, fortsætter vi med at søge den samme kemi i vores kost. I San Francisco afslører de, hvorfor surdejsbrød er så godt for os, i Filippinerne lærer de, hvordan ris er blevet en vigtig basisfødevarer, og i Bulgarien ser de på hvordan svampe kan blive en vigtig D-vitamin kilde.

Målgruppe

7. - 10. klasse

Fag

Biologi, Fysik/kemi

Type

Dokumentar

Tema

Sundhed

Andre temaer om Sundhed

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden