Nationalmuseet, København

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel prioritering af samarbejde og sparring med interesseorganisationer”. Deres undervisningstilbud sætter fokus på sex og seksualitet gennem de seneste 300 år, samt seksualitet, køn og krop både nutidigt og historisk.

Nationalmuseet har i samarbejde med Sex & Samfund har udarbejdet undervisningsmaterialet “Din krop – dit valg – din ret: Vejen mod seksuelle rettigheder” . Materialet er en del af Uge Sex-kampagnen 2017 under temaet “Rettigheder online/offline”

 

Materialet har fokus på sex og seksualitet gennem de seneste 300 år. Fokus på forbud, lyst, skam og fortielser. Om homoseksualitet, fri abort, kønssygdomme, ægteskab og kærlighed.

Målgruppe
Fag

Historie

Type
Tema

Rettigheder, Seksualitet, Sex

Andre temaer om Rettigheder

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden