My Plastic Menagerie

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Kort- og animationsfilm uden tale, men med musikledsagelse. Gudernes Rige er befolket af dukker. Der er mænd, og der er kvinder, og der er stramme regler for, hvordan de må danne par. Tortur og straf rammer dem, der ikke følger reglerne, men alligevel er der lyserøde dukker mellem mændene, som foretrækker at være sammen med andre mænd. At undslippe Guds vrede blik kræver både visdom og mod, og de lyserøde dukker må kæmpe sammen, hvis de skal opnå et liv med kærlighed og fred.

Kortfilmen kan fx bruges i et forløb til billedkunst som valgfag med tematikker om krop, køn og identitet. Til filmen hører refleksionsspørgsmål, som kan være med til at igangsætte samtaler og diskussioner på holdet om køn og seksualitet. Udsendelsen kan evt. bruges i sammenhæng med andre forløb med tematikker om køn, normer og idealer.

Målgruppe

7.-10. klasse

Fag

Billedkunst

Type

TV udsendelse

Tema

Køn

Andre temaer om Køn

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden