Mobning

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Programmet handler om at blive mobbet. Danseren og skuespilleren Silas Holst fortæller om sin barndom, og hvordan han blev mobbet i 10 år. Vores superseje børnepanel snakker om at være en brilleabe og om jalousi mellem venner.

Udsendelsen kan benyttes, når der sættes fokus på det obligatoriske emne ‘sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab’ i kombination med faget dansk. I den pædagogiske vejledning, som er tilknyttet denne udsendelse, er der forslag til titler, som kan læses i forbindelse med emnet. 

Udsendelsen kan belyse, hvilke handlemuligheder man har, hvis man selv eller en kammerat krænkes/mobbes. Til fordel for egen og andres trivsel.

Målgruppe

4.-6. klasse

Fag

Dansk, SSF

Type

TV udsendelse

Tema

Digitalt liv, Familieliv, Rettigheder, Grænser

Andre temaer om Digitalt liv

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden