Luk op Luk i – Forelsket

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

Hvordan føles det, når man er forelsket? Hvem kan man være forelsket i? Hvordan ved man, om en anden kan lide en? Udsendelsen kommer med gode råd og sætter spot på nogle af ting, som man ofte fortæller børn om hinandens opførsel. Fx om det er en god ide at rykke en anden i håret for at vise, at man godt kan lide personen. 

I arbejdet med filmen kan man inddrage elementer af det obligatoriske emne ‘sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab’  ift. forelskelse med fokus på relationer og følelser og seksualitet. 

Målgruppe

0.-2. klasse

Fag

Dansk

Type

TV udsendelse

Tema

Relationer og følelser, Seksualitet, Identitet, Trivsel

Andre temaer om Relationer og følelser

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden