Annie & Boo

header-stripes-illustration

Om læremidlet

Animeret kortfilm, der handler om “tilfældet” personificeret i hovedpersonen Boo. Filmen, der har tyske undertekster, lægger bl.a. op til at arbejde med emner som “Identität”, “Freundschaft” og “Schicksal”, og til at eleverne arbejder med at kunne udtrykke holdninger og følelser.

Den pædagogiske vejledning indeholder ideer til opgaver ifm. arbejdet med filmens indhold og hovedtematikker – før, under og efter.

I arbejdet med udsendelsen kan man inddrage elementer af det obligatoriske emne ‘sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab’, fx med samtaler om identitet (hvad gør os til den, vi er?) samt om relationer og venskaber – også med nogle som er “anderledes” end os selv.

Målgruppe

9.-10. klasse

Fag

Tysk

Type

TV udsendelse

Tema

Trivsel

Andre temaer om Trivsel

Nationalmuseet, København

Nationalmuseet arbejder med inklusion af LGBTI+ miljøet både i deres ”indsamling, formidling og undervisning. Med en generel..

Nationalmuseet, København

I samarbejde med Sex & Samfund har Nationalmuseet udarbejdet undervisningsmaterialet Krop, korset, kontrol – kropsidealer gennem tiden...

Arbejdermuseet, København

Arbejdermuseet tilbyder undervisningsforløb, der er pædagogisk har fokus på at være vedkommende, engagerende og demokratisk undervisning. Online: ..

Mine favoritter

Online Kommunikation

Målgruppe

Fag

Type

Tema

Del favoritter på mail

Tag dine favoritter med dig. Send dine favoritmaterialer til din mail eller en kollega.

Introfilm

Guide til siden